| 
 | 
back to boardTime limit exceeded in Java 1.7 test 2   import java.io.BufferedReader; import java.io.InputStreamReader;   public class _1131 {       public static void main(String[] args) throws Exception {           BufferedReader br = new BufferedReader(new InputStreamReader(System.in));             int minut = 0;         int a = Integer.parseInt(br.readLine());         int b = Integer.parseInt(br.readLine());           if (b == 1 && a == 1) {             System.out.println(b);             return;         }           for (int ok = 1; ok < a; ) {             if (ok == 1) {                 ok++;                 minut++;             }             if (ok - b == 0 && a - ok > b) {                 ok += b;                 minut++;             } else if (ok - b == 0 && a - ok < b) {                 ok += a - ok;                 minut++;             }             if (ok < b && a - ok > b) {                 ok += ok;                 minut++;             } else if (ok < b && a - ok < b) {                 ok += a - ok;                 minut++;             }             if (ok > b && a - ok > b) {                 ok += b;                 minut++;             } else if (ok > b && a - ok < b) {                 ok += a - ok;                 minut++;             }           }         System.out.println(minut);     } }  |  
  | 
|